NakisSakis



Tänkte visa upp en bild på mig och Reina när vi lekte för några veckor sedan. Tycker det är synd att hunden Ozzy har bitit sönder kulan på våran leksak. :(

Eftersom att jag inte fick med så mycket om min personlighet sist så tänkte jag skriva en liten lista på hur jag är och vad jag har gjort :)

  •  Jag är alltid glad. Fast om man är dum så blir jag ju arg och ger tillbaks.  Som när matte höll mig och blåste mig på magen så slog jag till henne! Hon sa till sin pojkvän att det var en örfil eller något sånt. Hon blev jättechockad iallafall haha :)

  • Jag brukar busa väldigt mycket. Mest med Elma och Zelda (dom svarta katterna), enligt alla andra ser vi ut som racer-bilar när vi busar. Fast Zelda är den som alltid krockar.

  • Jag vägrar dricka vatten ur skålar. Usch, där har ju alla andra varit också blääää. Mattes kompis katt visade mig hur man ska dricka ur kranen och det är mycket godare och roligare. Alla tycker bara att jag är löjlig när jag står vid kökskranen eller utanför toan och jamar när jag är törstig. (Det finns kattlucka på dörren men vem orkar gå igenom den?)
  • Jag sover helst på rygg med en filt över mig, men bara så att filten är under armhålorna och på resten av kroppen :) Matte sover så och då måste jag med :) Jag tycker inte om sängen som hon köpte till mig längre. Den sitter på en hörnhylla över hennes säng, där Robin brukar sova. Han brukade bli arg när jag hoppade ner därifrån och landade på honom, så jag skulle vara mer försiktig och hoppa längre, men då hoppade jag på mattes tinning. :( Hon fick jätteont :(
  • Jag älskar att klättra, fast vi har inget roligt klätterträd hemma. Därför älskar jag att åka hem till Madeleine, som är mattes kompis (hon som ska göra arbetet om nakensaker). Hon brukar kalla mig för Nakis :) Jag, matte och Robin bodde hos madeleine och marcus (marcus är Zeraphinas bror) när dom var i Thailand. Dom har två katter, fast den ena var steriliserad då så hon bodde inte med oss, men hennes andra katt Nova (50% bondkatt 50% Norsk skogskatt) är jätterolig! hon har alltid svansen på ryggen och skuttar som jag :)   Det jag ville säga var iallafall att det är jättekul hemma hos dom för att dom har ett stooort klätterträd som jag tycker om :D

  • Jag tycker om att ha på mig kläder. Matte köpte en stickad tröja åt mig (fast den var vinröd).. men jag slarvar alltid bort mina tröjor.. och halsband. Så nu får jag ligga under filtarna när det är kallt eller ligga brevid kaminen i hallen :) Det är jättevarmt och gott där.
  • Jag är inte glupsk. Om jag får en skinkbit så äter jag mycket lugnare än alla andra. Reina attackerar alla, Simba hinner inte ens att tugga och dom andra springer iväg. Jag brukar iallafall ta det lugnt, fast då brukar Reina komma fram och ta den så matte fräser bort henne :D

  • Jag älskar pinnar! Alla blir arga på mig för det, för jag rotar i soporna efter tops... Men matte har gett mig riktiga pinnar som jag kan bita på :) Jag tog hennes tops, hennes mammas stickor, mattes smink.. Haha kommer ihåg när vi bodde hos Madeleine och Marcus när Zeraphina hade bråttom till skolan. Zeraphina sminkade sig och skulla använde rougeborsten, och då hade Madeleines ena katt tagit den och morrade och attackerade Zeraphina om hon försökte ta den. Haha det var roligt :)



Ne, nu ska jag ner och värma mig vid elden. Kram på alla som inte slarvar bort sina kläder! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0